BOHO INSPIRATION
10551-140206graceloveslace26348140206graceloveslace01-683x1024 10551-bambilace66 10551-bambilace103 10551-festivalbrides

Inspiration från Spelldesign. 
xoxo, Frida.

Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
SPANISH SUNSET DRESSED IN GLITTER
FridaS-34 FridaS-35 FridaS-36 FridaS-37 FridaS-38 FridaS-39 FridaS-40 FridaS-41 FridaS-42

Byxor - liten butik i Barcelona, Polotröja - H&M trend, Solglasögon - Monki, Väska - Sfera . 


Foto - Martin Bohm. 


Hej folket ! Jag har precis slutat efter en lång dag på jobbet. Igår kväll blev det en sväng till Boquerian med två vänner, så himla kul att jag alltid stöter på någon jag känner från back in the days när jag är där ! Nu sitter jag hemma hos min kära vän Lina & vi ska nog ner en sväng mot stan även idag.. Får se vad som händer ! Vad har ni för er en lördagkväll som denna?Byxorna på bilderna här ovan är i verkligheten glittriga och riktigt ABBA influerade, love them !! Funderar på att dra på mig dom ikväll faktiskt.. Eftersom dom är ganska långa för lilla mig får jag också anledning till att använda klackar.. Perfekt haha !


Ha en fin kväll!xoxo, Frida. Kommentarer (3)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
BY THE SEA
FridaS-43 FridaS-44

Gooood morgon ! Fredag & det innebär snart helg !!  Just nu är jag på jobbet här i Stockholm.. Så tänkte att jag kan dela med mig av två bilder som är tagna bakom W hotel i Barcelona. Jag har alltid älskat havsutsikten därifrån & hur fina är inte dom här bilderna som duktiga Martin Bohm har tagit ? Vi blev lite photobombade dock när vi försökte få till en bra bild, haha ! Ikväll ska jag nog möta upp Lina & hennes klasskompisar på Boquerian i Mood-gallerian en sväng. Mitt favoritställe.. Undra varför? haha! Ha en super bra start på helgen så ses vi kanske i minglet !

 

xoxo, Frida.

Kommentarer (2)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
WAKE UP. KICK ASS. REPEAT.
image

Foto: Sanna Holmberg

Godmorgon folket! För två månader sedan hade jag precis gått och lagt mig vid den här tiden eftersom jag jobbade nätter .. Och nu är jag snart på jobbet ! Grymt hur man kan ställa om rutinerna snabbt! Dags att svepa en kaffe & ladda batterierna! Ha en underbar dag!

xoxo, Frida. 


 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
REPEAT IN MY HEADPHONES
[embed]http://youtu.be/pzyWxL5kIR0[/embed]

[embed]http://youtu.be/euk4zbXVk7U[/embed]

Jag är verkligen den personen som så fort jag hittar en ny låt jag gillar så spelar jag den på repeat om och om igen & på bara några dagar är den sönder lyssnad och då behöver jag någonting nytt i lurarna igen.. Nån som känner igen sig? haha. Dom här två spelas just nu flitigt efter att min kära vän Lina lade till dom i vår Spotifylista! Mysiga värre !

 

xoxo, Frida. 

Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg